Göteborg 031 - 309 53 00 info@tsi.se

IT-infrastruktur

 

Datacenter & Molntjänster

TSI erbjuder olika varianter av server lösningar, vi har valt att bygga hostingmiljöer i datahallar i Göteborg och är klassade enligt upptidsklassificering Tier 3. IT-infrastrukturen är byggd på hyperkonvergerad plattform för att leverera optimal säkerhet, flexibilitet och prestanda. I våra hostingtjänster finns bland annat virtuella servrar, backuplösningar, filhanteringslösningar, webbhosting och licenshantering. Vill du hellre ha en lokal server på plats hos dig så löser vi det också.

Nätverk som tjänst

Innebär att vi paketerar ihop rätt produkter som krävs för att ditt nätverk ska bli så stabilt och effektivt som möjligt. Vi levererar både trådbundet nätverk och wifi som en tjänst beroende på hur ni jobbar. I nätverk som tjänst ingår betalar du en fast månadskostnad och då ingår även service och support på produkterna 

Digitaliseringen utvecklas hela tiden och cyberhoten mot din verksamhet ökar,
det gör även att kraven på din IT-säkerhet måste bli högre

E-postsäkerhet
Idag är det vanligt att skadligt material kommer igenom dina medarbetares e-mail, med vår e-postsäkerhet filtreras skadliga filer och länkar bort. Utan e-postsäkerhet kan det bli kostsamt för dig som företagare om det upptäcks för sent, se till att skydda dig innan olyckan är framme. 

AI-styrd infrastruktursäkerhet  För att förebygga och upptäcka skadliga cyberattacker innan de sker använder vi oss av SenitelOne som erbjuder en IT-säkerhetslösning som förebygger detta med hjälp av AI-Teknologi.

Mobilsäkerhet & tvåstegsautentisering
Med MDM Zimperium får du kontroll på dina mobila enheter. Du får koll på att opassande applikationer inte laddas ner på arbetstelefonerna.

Tvåstegsautentisering
Detta är en tjänst för att säkerställa att endast behörig personal kommer åt system och tjänster. Antingen via en mekanisk USB-nyckel eller som en applikation.

Brandvägg
På TSI använder vi oss av NextGen brandväggar från Fortinet och Clavister. För dig innebär den här tjänsten en aktiv säkerhetsfiltrering som kontrollerar trafiken som passerar brandväggen alla timmar på dygnet. Tjänsten löper via månadsabonnemang och uppdateras hela tiden tillskillnad från en traditionell brandvägg.