Göteborg 031 - 309 53 00 info@tsi.se

Digitala lösningar

 

Server & tjänster i molnet skapar möjligheter

Behöver du komma åt dina filer och program vart du än befinner dig? TSI har en hostingmiljö för servrar och en effektiv kombination av molntjänster som tillsammans ger dig och ditt företag möjlighet att ha kontoret på fickan. Enkelt att komma igång, enkelt att använda och du kan vara säker att all din data ligger i säkert förvar.

Ditt digitala arkiv i molnet

SCANIT ONLINE är molntjänst där du kan samla företagets alla dokument – avtal, ledningssystem, dokumentation eller säljdokument – och där de är sökbara digitalt på namn, innehåll, taggar med mera. TSI har utvecklat en mjukvara som hjälper till att digitalisera dokument och underlätta såväl förvaring som tillgänglighet. Med funktioner så som avtalshantering, time-to-live och sökbarhet på innehåll är ScanIT Online ett komplett dokumenthanteringssystem. Vi kan hjälpa dig att komma ett steg närmare den papperslösa arbetsplatsen.

Digitala & molnbaserade verktyg

Har du ännu inte börjat använda digitala och molnbaserade verktyg så som Office 365 och Microsoft 365? TSI hjälper dig komma igång med den packetering som passar dig och ditt företag. Få tillgång till Officepaket, filer, e-post, verktyg för samarbete och planeringsverktyg vart du än befinner dig. Allt detta och mycket mer ingår i Microsofts paketeringar och kan användas från alla dina enheter men endast en internetuppkoppling. Använder du redan någon av dessa paketeringar? Vi hjälper dig effektivisera verksamheten genom att lära er nyttja verktyget till dess fulla potential.

Möten på distans

Videomöten blir allt mer populärt – det skapar effektivitet samtidigt som det möjliggör möten i tider då man inte kan träffas. TSI har all utrustning som du och ditt företag behöver för att utföra lyckade och produktiva möten. Oavsett om det är en enklare webbkamera eller ett videosystem för konferensrummet så hjälper vi dig att snabbt och smidigt komma igång.