Göteborg 031 - 309 53 00 info@tsi.se

Din IT-partner

 

Din IT-avdelning

Visualisera framför dig att du kan lägga all fokus på din kärnverksamhet och samtidigt få full koll på vad din IT-miljö kostar i månaden – detta kan bli din verklighet om du låter oss framtidssäkra din IT-miljö. Vi ser till så att du har de bästa tekniska förutsättningarna samt ett flexibelt och effektivt arbetssätt. Med IT-avdelning som tjänst erbjuder vi ett tryggt serviceavtal för en fungerande och säker IT-miljö. Vi har ett dedikerat team med olika kompetenser för att möta alla dina behov och ge er en snabb och effektiv service beroende på ert problem.

Vi jobbar förebyggande

 

Enkelt att komma igång

Vi erbjuder en förebyggande och automatiserad administration av din IT och vi ansvarar för att IT-miljön alltid är uppdaterad, säker och tillgänglig så att du ska kunna fokusera på er verksamhet.

I IT-avdelning som tjänst använder vi oss utav två olika paket, BAS och PLUS. Tillsammans går vi igenom vilket av de olika alternativen som passar dig och ditt företag. Eftersom det ska vara enkelt att komma igång med IT-avdelning som tjänst så har vi färdiga processer och rutiner för din uppstart tillsammans med oss. 

Produktblad och personlig service


Vill du läsa mer? Ladda gärna ner vårt produktblad.

För personlig service och rådgivning fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!