Göteborg 031 - 309 53 00 info@tsi.se

IT-Infrastruktur

Från dator till datacenter

 

Drift & support

I vår drift och support utgår vi från ett mänskligt perspektiv. Vi möter dig på din nivå och är en tillgång vid såväl små som stora utmaningar. Din kontaktperson är en rådgivande partner som finns tillgänglig för att svara på såväl små som stora frågor. Vi bistår med allt från enklare supportärenden till att ta ett strategiskt ansvar för din IT-miljö. Vi erbjuder avtal till fast månadskostnad eller med löpande timdebitering..

Datacenter & Molntjänster

TSI har valt att bygga hostingmiljöer i riktiga datahallar. Hallarna finns i Göteborg och är klassade enligt upptidsklassificering Tier 3. IT-infrastrukturen är byggd på hyperkonvergerad plattform för att leverera optimal säkerhet, flexibilitet och dynamik. I våra hostingtjänster finns bland annat virtuella servrar, backuplösningar, filhanteringslösningar, webbhosting och licenshantering.

Hårdvara & Mjukvara

Att välja den hård- och mjukvara som passar din verksamhet kan vara svårt. Din kontaktperson på TSI hjälper dig att fatta rätt beslut och förklara för- och nackdelar med olika lösningar. Vi finns – om du vill – med hela vägen från idé till genomfört köp och installation. Därefter finns vi som stöd och rådgivande partner i alla led. Vi på TSI har byggt upp ett nätverk av leverantörer som precis som vi värderar trygghet och service högt. På så sätt kan du känna dig trygg i din arbetsvardag.

IT-Projekt

På TSI satsar vi på mångfald och ambitiösa talanger. Våra konsulter har en hög kompetens – och kan förklara IT så att alla förstår. Arbetet genomförs noggrant och metodiskt för att uppnå bästa resultat. Vi assisterar din verksamhet genom mer eller mindre komplexa IT-projekt.

Vad säger våra kunder om oss?